Contact


Voor vragen kunt u ons mailen of bellen.

Email: [email protected]

Telefoon: 06-50213959Ontstaan RSSCockpit


RSScockpit is in juni 2008 als idee ontstaan op een dynamische sessie met startende internet ondernemers in Amsterdam. Tevens door het werken met veel blogs middels feedreaders als Netvibes.

Peter Evers en Edwin Eversdijk hebben RSScockpit opgezet en zijn eigenaar. Peter heeft jarenlange ervaring op het gebied van de documentaire informatie bij een grote financiële instelling, een groot advocatenkantoor en een toezichthouder. Bij de financiële instelling heeft hij met een gemotiveerd team een grote hybride bibliotheek opgericht en bij het advocatenkantoor heeft hij een Intranet opgezet. Edwin is een ervaren softwareontwikkelaar, die bij financiële instellingen, verzekeraars, mediabedrijven en retailorganisaties gewerkt heeft met java technologie, zowel frontend, backend als zoekmachine gerelateerde projecten.

Na het idee kwam het bouwen, testen en toepassen. Ook vonden we een grafisch vormgever bereid om de site op te zetten. Door de input van de eerste gebruikers is RSScockpit verder aangepast. Een voorbeeld is de toevoeging van de mogelijkheid om berichten te mailen en de mogelijkheden benutten die Twitter biedt. Ook biedt RSScockpit de mogelijkheid om de belangrijkste Social Media te volgen. RSScockpit zal continue worden verbeterd naar aanleiding van suggesties van de gebruikers.

Download onze flyer voor een snel overzicht van de mogelijkheden van deze kostenefficiente tool.

Mail ons als u vragen heeft.